Terug naar: Toernooien

Kerstzaalvoetbal toernooi (VOL!)

Locatie: Sporthal Amerena

Datum: 27-12-2018

Einddatum: 03-01-2019

Begintijd: 9.00

Eindtijd: 18.00

Kerstzaalvoetbal toernooi (VOL!)

Georganiseerd door:


STO/Jeugdzaalvoetbal Amersfoort

Prijs: € 5.00

Uiterste inschrijfdatum:
30-11-2018

Helaas is de uiterste inschrijfdatum verstreken. Je kunt niet meer inschrijven.

Algemene informatie

 

WEDSTRIJDSCHEMA IS TE VINDEN ONDER DE RODE BUTTON 'DOWNLOAD HIER DE SPELREGELS' RECHTS VAN DEZE TEKST

Ook dit jaar verwachten wij ruim 900 basisschoolleerlingen groepen 5/6 en 7/8 die in de Kerstvakantie strijden om het Amersfoorts kampioenschap zaalvoetbal. Op 27 en 28 december wordt er in sporthal De Amerena gezaalvoetbald om een plek in de stadsfinale die op 3 januari 2019 wordt afgewerkt. De 2 meiden categorieen spelen ook op donderdag 3 januari. De meiden spelen de finales op dezelfde dag als de poulewedstrijden. De winnaars van deze dag mogen zich een jaar lang zaalvoetbalkampioen van Amersfoort noemen.

Samen met de inzet van de vrijwilligers vanuit de voetbalverenigingen CJVV, VVZA en Amsvorde, enkele Buurtsportcoaches en Schoolsport organiseert Speel Train Ontwikkel het grootste zaalvoetbaltoernooi van Amersfoort en zorgt zo voor vele kinderen voor een sportieve invulling van de Kerstvakantie.
 
LET OP:ZAALVOETBAL ZIT VOL!!!!! Opgeven voor de wachtlijst is wel mogelijk. mail teamnaam, groep en naw gegevens van de begeleider naar info@speeltrainontwikkel.nl .
Extra gegevens
  • Minimale teamgrootte: 6
  • Maximale teamgrootte: 8
Doelgroep
  • Groep 5 tm 8
Poster
Poster Kerstzaalvoetbal toernooi (VOL!)

Wil je toch gebruik maken van een inschrijfbriefje? Klik dan hier.

Tijdens de schoolsporttoernooien worden fotos en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die fotos en videos gebruiken we op onze website, social media,persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via margriet@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.