Terug naar: Toernooien

Schoolfloorballtoernooi ( in overleg nog plekken beschikbaar )Georganiseerd door:


Sonics

Uiterste inschrijfdatum:
19-01-2020

Helaas is de uiterste inschrijfdatum verstreken. Je kunt niet meer inschrijven.

Data
DatumStarttijdEindtijd
02-02-2020 11:00 17:00


Algemene informatie

 

Wat moet je meenemen?

Neem je sportkleding mee en goede zaalschoenen. Iemand van de Sonics zal je team welkom heten, waarna we na een korte uitleg kunnen beginnen!

Tijden

Het floorball toernooi duurt van 11:00 uur tot 17.30 uur. De exacte tijden worden bekend gemaakt zodra het aantal inschrijvingen per categorie bekend zijn.

Het Toernooi:

We beginnen met een korte uitleg en daarna kun je direct aan de slag. Het toernooi bestaat uit wedstrijden van ca. 10 minuten. Aan het einde van het toernooi gaat het beste team met de beker naar huis!

De groepen 3/4 en 5/6 spelen 4 tegen 4 zonder vaste keeper. Groepen 7 & 8 spelen 4 tegen 4 met vaste keeper! Jongens en meiden spelen gemengd. Er zijn geen aparte jongens of meiden poules.

Verder spellen we ook zonder scheenbeschermermers.

 

Extra gegevens
  • Minimale teamgrootte: 4
  • Maximale teamgrootte: 7
Doelgroep
  • Groep 3/4, Groep 5/6, Groep 7/8
Poster
Poster Schoolfloorballtoernooi ( in overleg nog plekken beschikbaar )

Wil je toch gebruik maken van een inschrijfbriefje? Klik dan hier.

Tijdens de schoolsporttoernooien worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media,persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via margriet@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.