Terug naar: Toernooien

Schoolfloorballtoernooi ( in overleg nog plekken beschikbaar )

Datum: 02-02-2020

Einddatum: 02-02-2020

Begintijd: 11:00

Eindtijd: 17:00

Georganiseerd door:


Sonics

Uiterste inschrijfdatum:
19-01-2020

Helaas is de uiterste inschrijfdatum verstreken. Je kunt niet meer inschrijven.

Algemene informatie

 

Wat moet je meenemen?

Neem je sportkleding mee en goede zaalschoenen. Iemand van de Sonics zal je welkom heten en een stick voor je uitzoeken, waarna we na een korte uitleg kunnen beginnen!

Tijden

Het floorball toernooi duurt van 11:00 uur tot 17.30 uur. De exacte tijden worden bekend gemaakt zodra het aantal inschrijvingen per categorie bekend zijn.

Het Toernooi:

We beginnen met een korte uitleg en een paar stick oefeningen om het spel te leren. Daarna begint het toernooi met wedstrijden van maximal 10 minuten. Aan het einde van het toernooi gaat het beste team met de beker naar huis!

De groepen 3/4 en 5/6 spelen 4 tegen 4 zonder vaste keeper. Groepen 7 & 8 spelen 5 tegen 5 met keeper! Jongens en meiden spelen gemengd. Er zijn geen aparte jongens of meiden poules

 

Extra gegevens
  • Minimale teamgrootte: 4
  • Maximale teamgrootte: 7
Doelgroep
  • Groep 3/4, Groep 5/6, Groep 7/8
Poster
Poster Schoolfloorballtoernooi ( in overleg nog plekken beschikbaar )

Wil je toch gebruik maken van een inschrijfbriefje? Klik dan hier.

Tijdens de schoolsporttoernooien worden fotos en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die fotos en videos gebruiken we op onze website, social media,persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via margriet@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.