Terug naar: Toernooien

Tafeltennistoernooi groep 4 t/m 8Tafeltennistoernooi groep 4 t/m 8

Georganiseerd door:


Over 't Net

Uiterste inschrijfdatum:
12-10-2021

Helaas is de uiterste inschrijfdatum verstreken. Je kunt niet meer inschrijven.

Data
DatumStarttijdEindtijdGroep
21-10-2021 9:30 16:30 Groep 4 t/m 8


Algemene informatie

Op donderdag 21 oktober 2021 organiseert Tafeltennis Hoogland samen met Over 't Net de basisschoolkampioenschappen Tafeltennis. Dat is in de herfstvakantie, dus een mooie tijd om iets leuks te gaan doen. Iedereen kan meedoen! Dus oefen je vaak op de camping, thuis of op het schoolplein dan kan je nu al je vriendjes en vriendinnetjes uitdagen op een echt toernooi. En wie weet ga jij wel met 1 van de mooie bekers naar huis.

Alle jongens en meisjes vanaf groep 4 kunnen meedoen en je speelt tegen jongens en meisjes van je eigen leeftijd. Het kost niets om mee te doen en het vindt plaats in Sporthal De Bieshaar (Breelandhof 8, vlakbij Albert Heijn in Hoogland).

Groep 4/5/6: Het begint om 9.30 uur (zaal open 9.00 uur). De prijsuitreiking is om 12.00 uur.

Groep 7/8: Het begint om 14.00 uur (zaal open 13.30 uur). De prijsuitreiking is om 17.00 uur.

Voor iets te eten en drinken tussendoor wordt gezorgd. Graag zaalschoenen en een eigen batje meenemen. De kinderen die geen batje hebben, kunnen er eentje lenen.

Extra gegevens Doelgroep
  • groep 4 t/m 8
Poster
Poster Tafeltennistoernooi groep 4 t/m 8

Wil je toch gebruik maken van een inschrijfbriefje? Klik dan hier.

Tijdens de schoolsporttoernooien worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media,persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via info@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.