Terug naar: Toernooien

Floorball toernooi groep 3 t/m 8Floorball toernooi groep 3 t/m 8

Georganiseerd door:


Sonics

Uiterste inschrijfdatum:
31-01-2022

Er zijn nog 40 inschrijfplekken over
Data
DatumStarttijdEindtijdGroep
20-02-2022 9:00 16:00 3 t/m 8


Algemene informatie

Floorball is een van de snelste sporten van Nederland. Neem lichtgewicht kunststof materiaal, een sporthal met boarding, eenvoudige regels, een bank vol wisselspelers en je hebt floorball: de snelste teamsport ter wereld. Het lijkt op ijshockey, maar dan in de zaal

Wat moet je meenemen?

Neem je sportkleding mee en goede zaalschoenen. Iemand van de Sonics zal je team welkom heten, waarna we na een korte uitleg kunnen beginnen!

Scheenbeschermers zijn niet toegstaan!!

 

Tijden

Het floorball toernooi duurt van 9:00 uur tot 16.00 uur. De exacte tijden worden bekend gemaakt zodra het aantal inschrijvingen per categorie bekend zijn.

Het Toernooi:

We beginnen met een korte uitleg en daarna kun je direct aan de slag. Het toernooi bestaat uit wedstrijden van ca. 10 minuten. Aan het einde van het toernooi gaat het beste team met de beker naar huis!

De groepen 3/4 en 5/6 spelen 4 tegen 4 zonder vaste keeper. Groepen 7 & 8 spelen 4 tegen 4 met vaste keeper! Jongens en meiden spelen gemengd. Er zijn geen aparte jongens of meiden poules.

 

 

 

Extra gegevens
  • Minimale teamgrootte: 4
  • Maximale teamgrootte: 7
Doelgroep
  • groep 3 t/m 8
Poster
Poster Floorball toernooi groep 3 t/m 8

Wil je toch gebruik maken van een inschrijfbriefje? Klik dan hier.

Tijdens de schoolsporttoernooien worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media,persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via info@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.