Terug naar: Toernooien

Zaalvoetbaltoernooi groep 5 t/m 8 Jongens & Mixteams

Let op ! Ivm de nu geldende maatregel dat er na 17u niet meer gesport kan worden is besloten om de inschrijving voor groep 5&6 op maximaal 32 teams te zetten. Met dit aantal blijven we binnen de tijd. Mochten er versoepelingen komen dan kunnen we weliicht nog extra teams plaatsen. Mocht de inschrijving dus vol zijn bij groep 5&6 dan kan je nog wel teams op de wachtlijst zetten. Stuur in dat geval een mail naar info@schoolsportamersfoort.nl met alle spelersnamen, teamnaam/schoolnaam en gegevens van de begeleider. Bij groep 7&8 hebben we nu teveel teams voor de beschikbare tijd. We gaan hier een oplossing voor verzinnen. Er zullen geen teams afgezegd worden. Het kan zijn dat er voor een aantal poules gespeeld gaat worden in een andere sporthal. Zodra eea duidelijk is wordt het naar de betreffende teams gecommuniceerd

 Honderden basisschoolleerlingen strijden jaarlijks in de kerstvakantie om het Amersfoorts kampioenschap zaalvoetbal. Op dinsdag 28 december, woensdag 29 december en donderdag 30 december wordt er in sporthal De Amerena en Sporthal Zielhorst ge-zaalvoetbald en gestreden voor de titel Kampioen van Amersfoort. Jongens 5&6 spelen in principe op beide dagen in de Amerena en jongens 7&8 in sporthal Zielhorst.

De jongens 5 t/m 8 spelen op 28 en 29 december de poulewedstijden, waarbij de poulewinnaars zich plaatsen voor de grote finale op donderdag 30 december in de Amerena  ( groep 5&6 ) en sporthal Zielhorst ( groep 7&8 ). Je speelt dus maar op 1 van de 2 voorronde dagen. Teams bestaande uit zowel jongens en meiden spelen bij de jongensteams. Op donderdag 30 december spelen de meiden 5 t/m 8 hun eigen toernooi in Sporthal Zielhorst en Amerena. Teams bestaan uit minimaal 6 en maximaal 8 spelers.

Dinsdag en woensdag 28 & 29 december Jongens & mixteams groep 5 & 6  maximaal 40 teams locatie AMERENA. Jongens 5 & 6 spelen met een boarding

Dinsdag en woensdag 28 & 29 december Jongens & mixteams groep 7 & 8  maximaal 40 teams locatie Sporthal Zielhorst

Donderdagochtend 30 december Meiden groep 5 & 6 maximaal 8 teams sporthal Amerena. Meiden spelen met een boarding

Donderdagochtend 30 december Meiden groep 7 & 8 maximaal 8 teams sporthal Zielhorst.

STADSFINALE JONGENS/MIXTEAMS 5 t/m 8 :

Jongens & Mixteams groep 5 & 6 spelen donderdagmiddag 30 december in de Amerena

Jongens & Mixteams groep 7 & 8 spelen donderdagmiddag 30 december in Sporthal Zielhorst

 

LET OP !!! Het toernooi is elk jaar vol. Wacht niet tot de laatste dag met inschrijven. Schijf je team in zodra deze bekend is. Elk jaar gebeurt het weer dat scholen tot de laatste dag wachten met het inschrijven van de teams. Dit leidt gegarandeerd tot teleurgestelde kinderen. VOL = VOL namelijk.

Samen met de inzet van vrijwilligers, van de voetbalverenigingen Amsvorde, CJVV en VVZA organiseert Speel Train Ontwikkel het grootste zaalvoetbaltoernooi van Amersfoort en zorgt zo voor een sportieve invulling van de kerstvakantie voor vele kinderen. 

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.