Terug naar: Toernooien

Volleybaltoernooi groep 5 t/m 8. Groep 7&8 IS VOL!

Locatie: Sporthal Amerena


Volleybaltoernooi groep 5 t/m 8. Groep 7&8 IS VOL!

Georganiseerd door:


AVV Keistad

Prijs: € 8.00

Uiterste inschrijfdatum:
25-10-2021

Helaas is de uiterste inschrijfdatum verstreken. Je kunt niet meer inschrijven.

Data
DatumStarttijdEindtijdGroep
05-11-2021 15:00 17:30 Groep 5 & 6
12-11-2021 15:00 17:30 Groep 7 & 8


Algemene informatie

LET OP!! Voor groep 7&8 zijn er geen plekken meer beschikbaar! Hiervoor kan je alleen nog rechtstreeks inschrijven bij de vereniging. Dit doe je door de teamnaam, namen spelers en gegevens begeleiders te mailen mm.sanders@ziggo.nl

naar Beste jongens en meisjes van groep 5 t/m 8. AVV Keistad kan dit jaar gelukkig weer haar jaarlijkse Schoolvolleybaltoernooi organiseren in sportcomplex Amerena (Velduil 2 in Amersfoort). Net als in 2019 spelen de groepen 5/6 en 7/8 op verschillende dagen, namelijk:

  • groepen 5 en 6 spelen hun toernooi op vrijdag 5 november van 15:00 – 17:30 uur;
  • groepen 7 en 8 spelen hun toernooi op vrijdag 12 november van 15:00 – 17:30 uur.

 De teams mogen uit zowel jongens als meisjes bestaan.

 

 

Op beide toernooien wordt volgens de spelregels van niveau 4 Cool Moves Volley gespeeld, zoals hierboven weergegeven. Omdat wij op badmintonvelden spelen, gebruiken we voor álle groepen de binnenlijnen van deze velden, zie de rode lijnen in het plaatje hiernaast.

Mocht je een keer willen oefenen, wij geven ook clinics. Je kunt bij je inschrijving laten weten of je hiervan gebruik wilt maken.

 

Om de wachttijden voor de deelnemende teams niet te groot te maken, kunnen wij niet meer dan 32 teams per toernooi plaatsen. Schrijf jouw team zo snel mogelijk in om zeker te zijn van deelname aan het toernooi! Het inschrijfgeld bedraagt € 8,00 per team. Dit bedrag moet vóór het toernooi via bankrekeningnummer NL76 INGB 0000763206 betaald zijn om de inschrijving af te ronden.

Schrijf snel in en bedenk dit jaar echt een leuke naam voor je team!

Wat Corona matregelen betreft volgt AVV Keistad uiteraard de laatste richtlijnen uit Den Haag. De maatregelen, die wij tijdens de toernooien hanteren, worden in het Programmaboekje opgenomen en tijdig aan de deelnemende teams gecommuniceerd. Vooraf is al belangrijk om te weten dat de zaal alleen toegankelijk is voor de deelnemende kinderen en één begeleider. Ouders kunnen wel kijken, maar dan vanaf de tribune.

Met vriendelijke groet,

De organisatie Schoolvolleybaltoernooi 2021

Extra gegevens
  • Minimale teamgrootte: 4
  • Maximale teamgrootte: 6
Doelgroep
  • groep 5 /m 8
Poster
Poster Volleybaltoernooi groep 5 t/m 8. Groep 7&8 IS VOL!

Wil je toch gebruik maken van een inschrijfbriefje? Klik dan hier.

Tijdens de schoolsporttoernooien worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media,persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via info@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.