Terug naar: Toernooien

School Korfbaltoernooi AKV Soesterkwartier (voorronde)Georganiseerd door:


AKV Soesterkwartier

Uiterste inschrijfdatum:
23-04-2021

Er zijn nog 32 inschrijfplekken over
Data
DatumStarttijdEindtijdGroep
26-05-2021 14:30 20:30 3 t/m 8


Algemene informatie

Let op! Scholen die meedoen met het schoolkorfbaltoernooi bij CKV MIA kunnen zich niet ook opgeven voor dit toernooi. Bij twijfel of vragen neem eerst contact op met de organisatie!

Op woensdag 26 mei wordt weer het Bowling Overhees Schoolkorfbaltoernooi AKV Soesterkwartier georganiseerd. Vanaf 14.30u wordt weer gestreden tussen teams van groep 3 & 4. 's Avonds zijn de teams van groep 5 t/m 8 aan de beurt. Deze wedstrijden beginnen om 18.00 uur 's avonds.

Inschrijven

Net als vorig jaar wordt bij groep 5 t/m 8, net als bij groep 3 & 4, met viertallen gespeeld volgens de regels van het 4Korfbal. Dit betekend dat er waarschijnlijk iets meer teams ingeschreven gaan worden. Echter hebben wij een beperkte capaciteit waardoor we initieel het maximaal aantal teams per leeftijdsgroep op 12 hebben gezet. Bij de selectie van welke teams mee kunnen doen in het geval dat er meer dan 12 inschrijvingen zijn, is gebaseerd op het laten meedoen van zoveel mogelijk scholen. Wanneer een team niet mee kan doen, gaan we samen met de school proberen om de kinderen te verdelen over de teams die wel mee kunnen doen.

Alle teams bestaan uit minimaal 4 en maximaal 7 kinderen. Ook is het de bedoeling dat elk team uit ongeveer evenveel jongens als meisjes bestaat. Inschrijvingen van teams met alleen jongens of alleen meisjes worden geweigerd, tenzij het niet anders kan. Daarnaast verwachten we bij elk team minimaal één begeleider.

Het bijgevoegde document geeft een overzicht van de belangrijkste spelregels. Let hierbij op de uitzonderingen welke gelden voor het 4Korfbal zoals wij dit tijdens het toernooi spelen.

 

Schoolkorfbalkampioenschap van Amersfoort

De finalewedstrijden om het Schoolkorfbalkampioenschap van Amersfoort tussen de nummers 1 & 2 bij groep 5 & 6 en groep 7 & 8 van ons toernooi en het toernooi van CKV MIA worden op woensdag 9 juni gespeeld op het veld van CKV MIA.

Extra gegevens
  • Minimale teamgrootte: 4
  • Maximale teamgrootte: 7
Doelgroep
  • Groep 3 t/m 8
Poster
Poster School Korfbaltoernooi AKV Soesterkwartier (voorronde)

Wil je toch gebruik maken van een inschrijfbriefje? Klik dan hier.

Tijdens de schoolsporttoernooien worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media,persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via info@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.