Terug naar: Toernooien

Damtoernooi ( GAAT DOOR ! )Georganiseerd door:


Amersfoorts Dam Genootschap ADG

Uiterste inschrijfdatum:
13-11-2020

Er zijn nog 70 inschrijfplekken over
Data
DatumStarttijdEindtijdGroep
22-11-2020 10:00 14:00 5 t/m 8


Algemene informatie

Het toernooi gaat onder de nu geldende richtlijnen DOOR !! Mochten de maatregel half november niet veranderen of minder streng worden dan zal dat besluit blijven staan. Worden de maatregelen strenger dan zal het besluit opnieuw bekeken worden.

Op zondag 22 november 2020 zal voor de 41e keer het Schooldamkampioenschap van Amersfoort voor basisscholen worden gespeeld.

Het toernooi wordt georganiseerd door het Amersfoorts Dam Genootschap (A.D.G.). Jaarlijks doen er vele basisscholen mee. De inschrijving is per speler (geen teams). Per school kunnen een onbeperkt aantal spelers meedoen. Elke speler vertegenwoordigt zijn of haar school. Bij voldoende inschrijvingen worden twee groepen gevormd. Eén voor de kinderen van groep 5 en 6 en één voor kinderen van groep 7 en 8.  Je kan je als ouder of kind ook inschrijven. Dit hoeft niet perse via school. Wel dien je de schoolnaam in te vullen omdat de inschrijving wel door school moet worden goedgekeurd. Deelname is GRATIS.

Wanneer: zondag 22 november 2020

Tijd: Start 10.00 uur tot ongeveer 14.00 uur, aanwezig vanaf 9.30 uur.

Plaats:  Basisschool OBS De Vlinderslag

Deelname gratis.

De kampioen heeft het recht de stad Amersfoort te vertegenwoordigen op het provinciaal schooldamkampioenschap.

Voor inlichtingen over dit toernooi  kunt u contact opnemen met de toernooi-organisatie castrooper@hotmail.com

Extra gegevens
Doelgroep
  • Groep 5 t/m 8
Poster
Poster Damtoernooi  ( GAAT DOOR ! )

Wil je toch gebruik maken van een inschrijfbriefje? Klik dan hier.

Tijdens de schoolsporttoernooien worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media,persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via margriet@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.