Terug naar: Toernooien

Tafeltennistoernooi NIEUWE DATUM 25/2/2021Tafeltennistoernooi NIEUWE DATUM 25/2/2021

Georganiseerd door:


ttv Hoogland

Uiterste inschrijfdatum:
12-02-2021

Er zijn nog 73 inschrijfplekken over
Data
DatumStarttijdEindtijdGroep
25-02-2021 9:30 16:30 Groep 4 t/m 8


Algemene informatie

LET OP,nieuwe datum is donderdag 25 februari. Deelnemers die ingeschreven staan zullen automatisch ingeschreven zijn voor de nieuwe datum. Je hoeft dus niets te doen indien je dan deelneemt. Mocht de datum niet uitkomen dan kan je de inschrijving annuleren.

* LEES VOOR ELK TOERNOOI EVEN HET CORONA PROTOCOL DOOR VAN DE ORGANISERENDE VERENIGING! ELKE VERENIGING IS ANDERS INGERICHT DUS DE PROTOCOLLEN ZIJN VOOR ELK TOERNOOI IS ANDERS INGERICHT. HET PROTOCOL KAN JE OP DE INSCHRIJFPAGINA VINDEN ALS DOWNLOAD.

Op donderdag 22 oktober 2020 organiseert Tafeltennis Hoogland samen met Over 't Net de basisschoolkampioenschappen Tafeltennis. Dat is in de herfstvakantie, dus een mooie tijd om iets leuks te gaan doen. Iedereen kan meedoen! Dus oefen je vaak op de camping, thuis of op het schoolplein dan kan je nu al je vriendjes en vriendinnetjes uitdagen op een echt toernooi. En wie weet ga jij wel met 1 van de mooie bekers naar huis.

Alle jongens en meisjes vanaf groep 4 kunnen meedoen en je speelt tegen jongens en meisjes van je eigen leeftijd. Het kost niets om mee te doen en het vindt plaats in Sporthal De Bieshaar (Breelandhof 8, vlakbij Albert Heijn in Hoogland).

Groep 4/5/6: Het begint om 9.30 uur (zaal open 9.00 uur). De prijsuitreiking is om 12.00 uur.

Groep 7/8: Het begint om 14.00 uur (zaal open 13.30 uur). De prijsuitreiking is om 17.00 uur.

Voor iets te eten en drinken tussendoor wordt gezorgd. Graag zaalschoenen en een eigen batje meenemen. De kinderen die geen batje hebben, kunnen er eentje lenen.

Extra gegevens Doelgroep
  • groep 4 t/m 8
Poster
Poster Tafeltennistoernooi NIEUWE DATUM 25/2/2021

Wil je toch gebruik maken van een inschrijfbriefje? Klik dan hier.

Tijdens de schoolsporttoernooien worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media,persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via margriet@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.