Terug naar: Toernooien

Handbaltoernooi groep 3 t/m 8Georganiseerd door:


Fulmen Fidelitas

Uiterste inschrijfdatum:
25-09-2020

Helaas is de uiterste inschrijfdatum verstreken. Je kunt niet meer inschrijven.

Data
DatumStarttijdEindtijdGroep
09-10-2020 15:00 19:00 Groep 5 t/m 8


Algemene informatie

* LEES VOOR ELK TOERNOOI EVEN HET CORONA PROTOCOL DOOR VAN DE ORGANISERENDE VERENIGING! ELKE VERENIGING IS ANDERS INGERICHT DUS DE PROTOCOLLEN ZIJN VOOR ELK TOERNOOI IS ANDERS INGERICHT. HET PROTOCOL KAN JE OP DE INSCHRIJFPAGINA VINDEN ALS DOWNLOAD.

Hou je van actie en kun je goed samenwerken in een team? Geef je dan snel op en maak kennis met de stoerste balsport die er is: Handbal ! Bij handballen ben je aanvaller en verdediger tegelijk dus een wedstrijd is nooit saai. Trek je snelste gympen aan en doe mee.

 Afhankelijk van het weer en het aantal aanmeldingen wordt schoolhandbal gehouden op onze buitenvelden in Sportpark Zielhorst of in Sporthal Nieuwland.

De categorieën zijn als volgt:
1.Vrijdag 2 oktober 2020 Groep 3 & 4 gemengd (minihandbal)
Mini-handbal wordt gespeeld in gemengde teams op een kleiner speelveld met minidoelen en een aangepaste bal. Een team bestaat uit 5 veldspelers en 1 keeper en ± 3 wisselspelers.

2. Vrijdag 9 oktober 2020 groep 5 & 6 gemengd (7 handbal)


3. Vrijdag 9 oktober groep 2020 7 & 8 gemengd (7 handbal)

 

7-handbal wordt gespeeld op een heel handbalveld met 6 veldspelers en 1 keeper en ± 3 wisselspelers.Teams bestaan uit zowel jongens als meisjes

Extra gegevens
  • Minimale teamgrootte: 7
  • Maximale teamgrootte: 10
Doelgroep
  • Groep 3 t/m 8
Poster
Poster Handbaltoernooi groep 3 t/m 8

Wil je toch gebruik maken van een inschrijfbriefje? Klik dan hier.

Tijdens de schoolsporttoernooien worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media,persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via margriet@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.