Korfbaltoernooi AKV Soesterkwartier (Let op nieuwe datum)

Inschrijven voor 22 mei 2023

Helaas is de uiterste inschrijfdatum verstreken. Je kunt niet meer inschrijven.

Er zijn nog 9 inschrijfplekken

Voor Groep 3 t/m 8

Datum 31 mei 2023

Tijd Start 31 mei 2023 14:30 uur tot ongeveer 20:30 uur

Locatie Dollardstraat 121

Georganiseerd door AKV Soesterkwartier

LET OP DATUM VERSCHOVEN IVM AVONDVIERDAAGSE

Op woensdag 31 mei wordt weer het AKV Soesterkwartier Schoolkorfbaltoernooi georganiseerd. Vanaf 14.30u wordt weer gestreden tussen teams van groep 3 & 4. 's Avonds zijn de teams van groep 5 t/m 8 aan de beurt. Deze wedstrijden beginnen om 18.00 uur 's avonds.

Inschrijven

Net als vorig jaar wordt bij groep 5 t/m 8, net als bij groep 3 & 4, met viertallen gespeeld volgens de regels van het 4Korfbal. Dit betekend dat er waarschijnlijk iets meer teams ingeschreven gaan worden. Echter hebben wij een beperkte capaciteit waardoor we initieel het maximaal aantal teams per leeftijdsgroep op 12 hebben gezet. Bij de selectie van welke teams mee kunnen doen in het geval dat er meer dan 12 inschrijvingen zijn, is gebaseerd op het laten meedoen van zoveel mogelijk scholen. Wanneer een team niet mee kan doen, gaan we samen met de school proberen om de kinderen te verdelen over de teams die wel mee kunnen doen.

Alle teams bestaan uit minimaal 4 en maximaal 7 kinderen. Ook is het de bedoeling dat elk team uit ongeveer evenveel jongens als meisjes bestaat. Inschrijvingen van teams met alleen jongens of alleen meisjes worden geweigerd, tenzij het niet anders kan. Daarnaast verwachten we bij elk team minimaal één begeleider.

 

close