Afgelopen vrijdag was het dubbel feest!

Dit jaar organiseert Keistad voor maar liefst de 40ste keer het schoolvolleybaltoernooi. Zoals gewoonlijk, was de eerste wedstrijd van dit toernooi, een groot succes! Dit belooft veel goeds voor aanstaande vrijdag. Dan is het volleybaltoernooi voor groep 7 & 8.
 
Onderling gingen de kinderen op een positieve manier met elkaar de strijd aan om winnaar van het toernooi te worden. En ook langs de zijlijn werd er enthousiast meegedaan. De ouders en broertjes/zusjes waren goed aan het aanmoedigen!
 
De winnaars bij groep 5&6 zijn:
1) OBS Atlantis groep 6
2) OBS de Meander groep 6
3) de Bolster 6a
4) OBS Atlantis de Volleyballers
 
Omdat Keistad dit jaar niet alleen haar 40ste schoolvolleybaltoernooi organiseerde, maar ook nog eens haar jubileum vierde, hadden zij voor afgelopen vrijdag iets extra's voor de kinderen geregeld: de Volleybalbus van Nevobo. Hierdoor konden de kinderen die even geen wedstrijd speelde zich uitstekend vermaken. Ook voor aankomende vrijdag huren zij weer deze bus. Wij hebben al gehoord wat voor moois zij nu weer in petto, maar verklapping nog niets! Wel geven wij je vast deze tip: zorg dat je er vrijdag bij bent.
 
Wederom, hartstikke bedankt Keistad voor het organiseren van dit mooie toernooi!
Wij kijken nu al uit naar het toernooi van aankomende vrijdag voor de bovenbouw.
 
 

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.