Berichtgeving over activiteiten Schoolsport Amersfoort i.v.m. coronavirus

Schoolsport Amersfoort volgt de richtlijnen en adviezen van het RIVM en GGD en houdt de berichtgeving over de situatie rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. Op 15 maart zijn nieuwe maatregelen aangekondigd in verband met het coronavirus.

Dit betekent voor de activiteiten van Schoolsport Amersfoort (UPDATE 20 MAART):

Schoolsporttoernooien:

Het Schoolvoetbaltoernooi georganiseerd door ASC Nieuwland, VV Hoogland en VV VOP op 13, 20, 27 maart en 3 april gaat niet door.

Het Schooltag-rugbytoernooi georganiseerd door RC Eemland op 17 april gaat niet door.

Kies je sport:

Alle Kies je sport activiteiten tot 6 april komen te vervallen.

Onderschoolse clinics:

Alle onderschoolse clinics tot 6 april komen te vervallen.

Koningsspelen:

De Koningsspelen op 17 april zijn afgelast.

Optimist on Tour:

Optimist on Tour op 23, 24 en 25 april is vooralsnog verplaatst naar 11, 12 en 13 juni. Optimist on tour is een initiatief van het Watersportverbond en wordt in Amersfoort georganiseerd samen met Kanovereniging Keistad, Amersfoortse Reddingsbrigade en Hemus Amersfoort.

Indien er nieuwe adviezen/maatregelen worden vastgesteld, zullen wij scholen en betrokken verenigingen/sportorganisaties informeren over de gevolgen voor de activiteiten van Schoolsport Amersfoort. Hou hiervoor onze website in de gaten.

Neem bij vragen gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.