Kies je Sport en ontdek je talent!

Sporten is leuk! Daarom hebben de Amersfoortse sportverenigingen en sportaanbieders ook voor het voorjaar van 2020 weer een divers aanbod van kennismakingstrainingen samengesteld voor alle Amersfoortse kinderen. Er zijn meer dan 150 activiteiten waaruit gekozen kan worden.

Proberen en kennis maken met verschillende sporten en je talent(en) ontdekken en ontwikkelen. Dat is waar Kies je Sport voor staat. Voor het voorjaar van 2020 heeft team Kies je Sport samen met Amersfoortse sportverenigingen en sportaanbieders weer een uitgebreid aanbod kennismakingsactiviteiten samengesteld. Door deelname maak je niet alleen kennis met de sport, maar ook met de club, zonder dat je direct lid hoeft te worden.

Bevalt het je goed en heb je een sport gevonden die bij je past en waar je blij van wordt, dán kun je natuurlijk lid worden. Met Kies je Sport moet niks, maar mag je alles proberen. Kun je niet kiezen tussen alle leuke sporten? Deelnemen aan meerdere kennismakingstrainingen is natuurlijk ook mogelijk! Uiteraard is er ook weer een uitgebreid aanbod aangepast sporten opgenomen. 

In de week van 16 december ontvangen alle Amersfoortse basisschoolleerlingen het Kies je sport boekje via school. Leerlingen van het Voortgezet Onderwijs ontvangen in deze week ook een (digitale) flyer met kennismakingstrainingen Kies je Sport.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.