Doe mee met de Schoolsport-activiteiten! Zo ontdek je verschillende sporten en sportverenigingen in Amersfoort. Misschien vind je een sport die je zo leuk vindt, dat je ermee verder wilt!

Maak kennis met verschillende sporten en sportverenigingen in Amersfoort!

Doe mee. Schrijf je in!

Drukbezocht Schoolvolleybaltoernooi in Amerena

Het 39e Schoolvolleybaltoernooi van AVV Keistad op vrijdag 1 en vrijdag 8 november was een enorm succes. Er hadden zich in al die jaren nog nooit zo veel teams ingeschreven voor dit jaarlijkse toernooi als deze keer. Op 1 november streden maar liefst 31 teams uit groep 5/6 om het kampioenschap van Amersfoort en op 8 november waren 22 teams uit groep 7/8 te gast in de sporthal van Amerena. 

Bij groep 5/6 is het team van de Volleychampions (KPOA St. Joseph) geëindigd als eerste voor De Bolster 6 en Horizon groep 5. Dit gebeurde na een spannende finale. Bij groep 7/8 ging De Bolster 3 met de 1e plaats aan de haal voor de Malelande Girls en De Marke 1.

Al met al hebben verdeeld over de 2 dagen ruim 260 kinderen genoten van het volleybal. De uitvoering van het toernooi was opnieuw in goede handen bij een groot aantal vrijwilligers van AVV Keistad, ondersteund door Schoolsport Amersfoort. We hopen dat in 2020 nog meer teams zullen deelnemen aan dit gezellige toernooi.

close