Doe mee met de Schoolsport-activiteiten! Zo ontdek je verschillende sporten en sportverenigingen in Amersfoort. Misschien vind je een sport die je zo leuk vindt, dat je ermee verder wilt!

Maak kennis met verschillende sporten en sportverenigingen in Amersfoort!

Doe mee. Schrijf je in!

Zonovergoten Schoolkorfbaltoernooi

Vol enthousiasme begonnen woensdagmiddag 22 mei de kids van groep 3 en 4 aan het Schoolkorfbaltoernooi bij AKV Soesterkwartier. Er wordt voor elk punt gestreden en de toeschouwers langs de kant moedigden de kinderen vol overgave aan. Uiteindelijk pakte het team van De Magneet de eerste prijs en mogen zij van de organisatie de beker en medailles in ontvangst nemen.

Aan het begin van de avond startten de kinderen uit groep 5 tot en met 8 met hun wedstrijden. Bij groep 5 en 6 werd in 2 poules gespeeld en in beide poules was het spannend wie eerste of tweede ging worden. Na de onderlinge finale wedstrijden komt wederom De Magneet als winnaar uit de bus, gevold door ’t Anker, de Aloysius. Bij groep 7 en 8 ging het tussen De Magneet en ’t Anker en ook hier zat het dicht bij elkaar. Uiteindelijk had ’t Anker de zenuwen het beste onder controle en ging met de eerste prijs naar huis. Hier moest De Magneet genoegen nemen met het zilver.

close