Nieuwe ronde Ondersteuningsaanbod Gezonde School 2019-2020

In maart 2019 start de nieuwe (en voorlopig laatste) Ondersteuningsronde Gezonde School. Dit is dé subsidie voor scholen die een Gezonde School willen worden. Tot en met 18 april kunt u zich hiervoor aanmelden via de website van de Gezonde School. Het Ondersteuningsaanbod bestaat uit een subsidiebedrag van €3.000,-. Met dit geldbedrag kunt u taakuren voor een medewerker vergoeden (de zogenaamde Gezonde School-coördinator), Gezonde School-activiteiten inzetten en een vignet Gezonde School aanvragen. Naast het geldbedrag krijgt uw school maximaal 10 uur advies en ondersteuning van de GGD.

Het budget voor ondersteuning is beperkt. Voor het schooljaar 2019-2020 kan aan maximaal 550 schoollocaties in Nederland ondersteuning worden aangeboden. Bij overschrijving vindt daarom toekenning plaats aan de hand van een aantal toekenningscriteria. De criteria voor toekenning: https://www.gezondeschool.nl/advies-en-ondersteuning/ondersteuningsaanbod.

De toekenning vindt plaats in mei 2019, zodat u bij toekenning tijdig een Gezonde School-coördinator kunt aanwijzen en één of meer Gezonde School-thema’s kunt opnemen in uw jaarplan voor komend schooljaar. 

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.