Koningsspelen 2019; doen jullie ook mee?

Op vrijdag 12 april 2019 is alweer de zevende editie van de Koningsspelen!

Wegens het succes van afgelopen jaren wordt ook dit jaar het sportieve programma volledig georganiseerd door sportverenigingen. In de meeste gevallen is het programma vergelijkend met de afgelopen jaren. Het programma duurt van 10:00 uur tot ongeveer 13:00 uur.

Inschrijven kan vanaf maandag 11 februari t/m woensdag 13 februari 2019 via schoolsportamersfoort.nl. Er kan gekozen worden uit verschillende locaties. Per school moet er een inschrijfformulier worden ingevuld. Heeft jullie school nog geen registratie op de website? Doe dit dan zo snel mogelijk via deze link! Daarna kan er worden ingeschreven.

We hebben ook dit jaar besloten te werken met een loting om iedereen een eerlijke kans te geven op deelname. Scholen die, via dit programma, in de afgelopen jaren nog niet aan het sportieve programma hebben meegedaan krijgen hierbij voorrang.

De activiteiten vinden plaats op verschillende verenigingslocaties in Amersfoort. Voor de volgende locaties kan in ieder geval ingeschreven worden:

  • Sportpark Dorrestein door voetbalvereniging AFC Quick 1890
  • Sportpark Dorrestein door Base- en Softbalclub BSC Quick
  • Zwembad Amerena door ZPC Amersfoort, Reddingsbrigade Amersfoort, Duikvereniging Aquaholic en Kanovereniging Keistad
  • Turnvereniging NIKA Hoogland

De locaties zijn onder voorbehoud. De definitieve locaties staan op 11 februari op de website.

Voorgaande jaren waren de activiteiten gericht op kinderen uit de groepen 6, 7 en 8. Dit jaar kiezen verenigingen ervoor om ook andere groepen uit te nodigen. Kijk dus goed bij het aanbod voor wie dit bestemd is.

In de meeste gevallen wordt een zelfde opzet aangehouden als afgelopen jaren. Een team bestaat dan uit minimaal 10 en maximaal 12 leerlingen.

Belangrijk

Als school besluit deel te nemen aan het evenement in de Amerena, dan moet iedere deelnemende leerling in het bezit zijn van ‘Zwemdiploma A’. Na de inschrijving wordt gevraagd om een volledige lijst met leerlingen en de door hen behaalde diploma’s aan te leveren. Dit is noodzakelijk in verband met de veiligheid.

Vragen: Neem dan contact op met Eva Stam: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.