Doe mee met de Schoolsport-activiteiten! Zo ontdek je verschillende sporten en sportverenigingen in Amersfoort. Misschien vind je een sport die je zo leuk vindt, dat je ermee verder wilt!

Maak kennis met verschillende sporten en sportverenigingen in Amersfoort!

Doe mee. Schrijf je in!

Eerste gezamenlijke tafeltennistoernooi Over 't Net en TTV Hoogland

In de herfstvakantie wordt altijd het Masco basisscholentoernooi gehouden, dit jaar voor het eerst gezamenlijk georganiseerd door TTV Hoogland en Over ’t Net samen. Eric (TTV Hoogland) en Juliet (Over ’t Net/Academie) waren de aanjagers van dit gezellige toernooi. Op de dag zelf waren er ook veel jeugdleden van beide clubs die de startende spelers hielpen bij het invullen van de formulieren, het tellen bij de wedstrijden.

In de ochtend waren de kinderen uit de groepen 4, 5 en 6 aan de beurt. Ieder speelde in een meerkamp, met hierna nog vervolgwedstrijden voor de beste twee spelers van iedere meerkamp. Tussendoor was er tijd om een rondje om de tafel te spelen, of even lekker ontspannen met elkaar een balletje te slaan. Na de prijsuitreiking voor deze groepen volgde er een flinke pauze en een lekkere lunch voor de vrijwilligers. Daarna waren de groepen 7 en 8 aan de beurt. Iedereen kreeg een plekje en de wedstrijden werden sportief en enthousiast gespeeld. Het tijdschema verliep prima, en om 17.00 uur was de prijsuitreiking in de kantine. De scholenprijs werd met 13 punten gewonnen door de Aloysiusschool. Op de tweede plaats eindigde de Berkenschool met 5 punten.

We hopen dat er kinderen enthousiast zijn geworden en ook een kijkje willen nemen bij de clubs: dat kan o.a. via Kies je Sport (zie www.schoolsportamersfoort.nl/kiesjesport

close