Doe mee met de Schoolsport-activiteiten! Zo ontdek je verschillende sporten en sportverenigingen in Amersfoort. Misschien vind je een sport die je zo leuk vindt, dat je ermee verder wilt!

Maak kennis met verschillende sporten en sportverenigingen in Amersfoort!

Doe mee. Schrijf je in!

Doe je ook mee met de Sprint Challenge?

Op 29 juni organiseert Altis de Sprint Challange voor meiden en jongens van 12 - 18 jaar. De Sprint Challenge is een officiële sprintwedstrijd, met startnummers, starter, startblokken en elektronische tijdwaarneming. Voordat je meedoet met de wedstrijd, doe je mee aan een Sprint Clinic. Dit is een training met o.a.

• Warming up voor het sprinten

• Uitleg over looptechniek bij het sprinten

• Uitleg over de start, de starter en het startblok

• Individuele aanwijzingen van sprinttrainers

• Hulp van een aantal ervaren Altis junioren

• Andere tips & tricks

Deze Sprint Clinic doe je in kleine groepen per categorie en wordt gegeven door gediplomeerde sprinttrainers van Altis. Kortom: het is ook nog eens leuke manier om kennis te maken met één van de mooiste en aantrekkelijkste atletiekonderdelen.   

Deelname kost 2 Euro per per persoon inclusief wedstrijddeelname en de clinic van een Altis trainer. Je betaalt dit via iDeal tijdens het inschrijfproces. Het is de laatste stap van het inschrijfformulier. Na betaling wordt de inschrijving naar de organisatie gestuurd: zij zullen binnen een paar dagen een bevestiging sturen. 
 
Voor leden van Altis is deelname gratis. Deelnemen aan de estafette en het verspringen is voor iedere deelnemer gratis. 
Degenen die zich inschrijven voor 23 juni kunnen gegarandeerd meedoen. Daarna wordt het tijdschema gemaakt en zal er nog zeer beperkt plek zijn. Op 25 juni sluit de inschrijving. Geef je daarom snel op.  Inschrijven kan via www.altis.nl voor degenen die niet lid zijn van Altis. Ga op deze website naar de agenda en kies de Sprint Challenge Als je lid bent van Altis krijg je nog bericht over de inschrijving. Je hoeft niet niet via de website/inschrijfformulier in te schrijven. 

 
.

close