Nieuwe datum voor Tafeltennis -en Volleybaltoerooi

Goed nieuws! - Hogekwartier

Voor zowel het Tafeltennis als het Volleybaltoernooi is het gelukt om een nieuwe datum te prikken

  • Het Tafeltennistoernooi zal plaatsvinden op donderdag 25 februari 2021. Dit is in de voorjaarsvakantie
  • Het Volleybaltoernooi is op vrijdag 5 ( groep 5&6 ) en 12 februari ( groep 7&8 )

Voor beide toernooien kan je nog steeds inschrijven. Alle kinderen en teams die al zijn ingeschreven zijn automatisch ingeschreven voor de nieuwe data. Kan je op de nieuwe datum onverhoopt toch niet meedoen dan moet je de inschrijving na inloggen op www.schoolsportamersfoort.nl in je inschrijfoverzicht annuleren.

Tafeltennis- en Volleybaltoernooi gaan niet door

Tafeltennis- en Volleybaltoernooi gaan niet door
In verband met de nieuwe maatregelen die dinsdag 13 oktober zijn afgekondigd zijn helaas het Tafeltennistoernooi (22 oktober) en Volleybaltoernooi (30 oktober en 6 november) voor het basisonderwijs afgelast. De nieuwe datum voor het Tafeltennistoernooi is donderdag 25 februari 2021 (inschrijven kan via de toernooipagina). Voor het Volleybaltoernooi wordt nog gekeken naar vervangende data.
 

Afscheid

Afscheid

De afgelopen jaren mocht ik de communicatie voor Schoolsport Amersfoort verzorgen. Een hele leuke klus, met name ook door de fijne contacten met de verenigingen, de scholen, de schoolsportvloggers, de gemeente, de stuurgroep, maar natuurlijk ook met mijn directe collega's waarmee ik de dagelijkse schoolsport werkzaamheden verzorgde: buurtsportcoaches Mark en Sonny. Samen hebben we door de schoolsporttoernooien, clinics en Kies je sport nog meer kinderen laten kennismaken met het plezier van sporten.

Na bijna 5,5 jaar heb ik besloten dat het tijd is om het stokje door te geven en tijd vrij te maken voor nieuwe dingen. Mijn werkzaamheden zullen tijdelijk worden overgenomen door Mark en Sonny, waarna hopelijk snel iemand het team weer zal aanvullen voor alle communicatie werkzaamheden.

Iedereen bedankt voor de hele fijne samenwerking en veel succes met alle Schoolsportactiviteiten!

Met sportieve groet,
Margriet Schuringa

Aftrap Nationale Sportweek

Aftrap Nationale Sportweek

Vrijdag 18 september hebben de Buurtsportcoaches op de Berkenschool in Hoogland de Nationale Sportweek in Amersfoort afgetrapt.

Thema dit jaar is "Sport doet iets met je".

Klimtijdrit Hugo de Grootlaan op zondag 27 september 2020

Klimtijdrit Hugo de Grootlaan op zondag 27 september 2020
Op zondag 27 september gaan jeugd en volwassenen de uitdaging aan om de Hugo de Grootlaan in Amersfoort te beklimmen. Aan deze ‘klimtijdrit’ over 700 meter kun je meedoen op racefiets of MTB, maar ook bijvoorbeeld op een step of met een stadsfiets of bakfiets. Iedereen kan meedoen!
Voor de jeugd zijn er 2 categorieën: t/m 12 jaar en 13 - 16 jaar.
 

Kies je sport weer van start!

Kies je sport weer van start!

Sporten is leuk! Alleen soms kan het best een tijd duren voordat je een sport hebt gevonden waar je blij van wordt en die helemaal bij jou past. Daarom hebben de Amersfoortse sportverenigingen en sportaanbieders ook in het najaar van 2020 weer een divers aanbod van kennismakingstrainingen samengesteld voor de Amersfoortse kinderen. Kun je niet kiezen tussen alle leuke sporten? Deelnemen aan meerdere activiteiten is natuurlijk ook mogelijk!

Proberen en kennismaken met verschillende sporten en je talent(en) ontdekken en ontwikkelen. Dat is waar Kies je Sport voor staat. Met Kies je Sport moet niks, maar mogen de kinderen alles proberen. Door deelname maken ze niet alleen kennis met de sport, maar ook met de club. Uiteraard is er ook weer een uitgebreid aanbod aangepast sporten opgenomen.

Lees meer

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.