Schoolvoetbal, Volleybal, Tafeltennis -en Floorball toernooi Afgelast

Schoolvoetbal, Volleybal, Tafeltennis -en Floorball toernooi Afgelast,

Helaas zijn ook het Voetbal, Volleybal, Tafeltennis -en Floorball toernnoi afgelast ivm de nog steeds geldende lock down. Er gaat gekeken worden of er nog mogelijkheden zijn om het schoolvoetbal voor groep 7&8 in juni/juli in te halen. Houd de website daarom goed in de gaten. Tafeltennis is definitief afgelast voor dit schooljaar. Dit wordt in de Herfstvakantie opnieuw aangeboden.

Schaaktoernooi BO & VO uitgesteld

Helaas kan door het afkondigen van de lockdown tot 19 januari ook het schaaktoernooi niet doorgaan. Zodra duidelijk is wat er na 19 januari weer mag gaan we samen met de Schaakvereniging kijken of we nog een geschikte datum kunnen vinden om het toernooi alsnog te kunnen laten plaatsvinden. Het Volleybal -en Tafeltennistoernooi in februari gaan nog wel door. Meer info volgt.

Alle toernooiposters en inschrijfbriefjes toernooien 2021 staan online

 

Kindervakantiewerk Heerlen - Home | Facebook

Ondanks alle Corona perikelen gaan we op volle kracht door met de voorbereidingen op de schoolsporttoernooien van 2021. Omdat we niet weten wat de toekomst ons brengt hebben we nu al van alle toernooien in 2021 de posters en inschrijfbriefjes online gezet. Mocht je als school of ouders/kinderen al weten aan welke toernooien je wil deelnemen dan adviseren we jullie om zsm in te schrijven.

Lees meer

Tafeltennis- en Volleybaltoernooi gaan niet door

Tafeltennis- en Volleybaltoernooi gaan niet door
In verband met de nieuwe maatregelen die dinsdag 13 oktober zijn afgekondigd zijn helaas het Tafeltennistoernooi (22 oktober) en Volleybaltoernooi (30 oktober en 6 november) voor het basisonderwijs afgelast. De nieuwe datum voor het Tafeltennistoernooi is donderdag 25 februari 2021 (inschrijven kan via de toernooipagina). Voor het Volleybaltoernooi wordt nog gekeken naar vervangende data.
 

Afscheid

Afscheid

De afgelopen jaren mocht ik de communicatie voor Schoolsport Amersfoort verzorgen. Een hele leuke klus, met name ook door de fijne contacten met de verenigingen, de scholen, de schoolsportvloggers, de gemeente, de stuurgroep, maar natuurlijk ook met mijn directe collega's waarmee ik de dagelijkse schoolsport werkzaamheden verzorgde: buurtsportcoaches Mark en Sonny. Samen hebben we door de schoolsporttoernooien, clinics en Kies je sport nog meer kinderen laten kennismaken met het plezier van sporten.

Na bijna 5,5 jaar heb ik besloten dat het tijd is om het stokje door te geven en tijd vrij te maken voor nieuwe dingen. Mijn werkzaamheden zullen tijdelijk worden overgenomen door Mark en Sonny, waarna hopelijk snel iemand het team weer zal aanvullen voor alle communicatie werkzaamheden.

Iedereen bedankt voor de hele fijne samenwerking en veel succes met alle Schoolsportactiviteiten!

Met sportieve groet,
Margriet Schuringa

Aftrap Nationale Sportweek

Aftrap Nationale Sportweek

Vrijdag 18 september hebben de Buurtsportcoaches op de Berkenschool in Hoogland de Nationale Sportweek in Amersfoort afgetrapt.

Thema dit jaar is "Sport doet iets met je".

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.