TAG Rugbytoernooi AFGELAST

Tag Rugby Afgelast,

Helaas hebben we n.a.v. de laatste persconferentie moeten besluiten om ook het TAG Rugbytoernooi af te gelasten. Als alternatief gaat de vereniging een leuk programma verzorgen op de scholen die zich hadden ingeschreven zodat we de kinderen toch een leuke middag kunnen bezorgen en in beweging brengen. Het Korfbaltoernooi bij MIA en AKV Soesterkwartier gaat voorlopig nog wel door.

Steun de laatste toernooien en schrijf in!!

Beste scholen, ouders en kinderen,

Tot nu toe zijn zo'n beetje alle toernooien afgelast. We hebben echter goede hoop dat we van de laatste 4 toernooien er zeker een aantal WEL kunnen spelen. Het is echter wel van belang dat er teams inschrijven. Zonder teams geen toernooi natuurlijk. We willen jullie daarom vragen om, ondanks de onzekerheid, toch aan de slag te gaan met het maken van teams. Eindelijk iets leuks in het vooruitzicht. De verenigingen hebben het overigens heel erg zwaar, dus ook die kunnen een opsteker wel gebruiken. Laten we elkaar helpen en er een mooie sportieve laatste 4 maanden van het schooljaar van maken. Namens Schoolsport bedankt!

Kies je sport boekje in de maak!

Nieuw Kies je sport boekje in de maak!

Goed nieuws ook wat betreft Kies je sport. Er is door de versoepelingen gekozen om toch een Kies je sportboekje te gaan uitbrengen. Tussen 10 mei en 5 juli zullen vereniging 8 weken lang kennismakingslessen aanbieden bij hun vereniging. Het boekje wordt weer op school uitgedeeld en is als digitale versie te downloaden. Dit zal rond eind april het geval zijn. Het aanbod wordt inmiddels al door de verenigingen geplaatst op www.schoolsportamersfoort.nl/kiesjesport . Inschrijven is dus ook al mogelijk voor hetgeen er nu online staat.

 

Alle toernooiposters en inschrijfbriefjes toernooien 2021 staan online

 

Kindervakantiewerk Heerlen - Home | Facebook

Ondanks alle Corona perikelen gaan we op volle kracht door met de voorbereidingen op de schoolsporttoernooien van 2021. Omdat we niet weten wat de toekomst ons brengt hebben we nu al van alle toernooien in 2021 de posters en inschrijfbriefjes online gezet. Mocht je als school of ouders/kinderen al weten aan welke toernooien je wil deelnemen dan adviseren we jullie om zsm in te schrijven.

Lees meer

Afscheid

Afscheid

De afgelopen jaren mocht ik de communicatie voor Schoolsport Amersfoort verzorgen. Een hele leuke klus, met name ook door de fijne contacten met de verenigingen, de scholen, de schoolsportvloggers, de gemeente, de stuurgroep, maar natuurlijk ook met mijn directe collega's waarmee ik de dagelijkse schoolsport werkzaamheden verzorgde: buurtsportcoaches Mark en Sonny. Samen hebben we door de schoolsporttoernooien, clinics en Kies je sport nog meer kinderen laten kennismaken met het plezier van sporten.

Na bijna 5,5 jaar heb ik besloten dat het tijd is om het stokje door te geven en tijd vrij te maken voor nieuwe dingen. Mijn werkzaamheden zullen tijdelijk worden overgenomen door Mark en Sonny, waarna hopelijk snel iemand het team weer zal aanvullen voor alle communicatie werkzaamheden.

Iedereen bedankt voor de hele fijne samenwerking en veel succes met alle Schoolsportactiviteiten!

Met sportieve groet,
Margriet Schuringa

Aftrap Nationale Sportweek

Aftrap Nationale Sportweek

Vrijdag 18 september hebben de Buurtsportcoaches op de Berkenschool in Hoogland de Nationale Sportweek in Amersfoort afgetrapt.

Thema dit jaar is "Sport doet iets met je".

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.