Schoolvoetbal groep 7&8 GAAT DOOR!

Na het Tennistoernooi bij TV Nieuwland is besloten om ook het Voetbaltoernooi voor groep 7&8 te gaan organiseren. Ondanks dat het heel kort dag is gaan we proberen er een mooi toernooi van te maken. Het toernooi vindt plaat op vrijdag 2 juli ( jongens groep 7&8) en vrijdag 9 juli (meiden groep 7&8). We gaan spelen op de velden van vv Hoogland. De inschrijving opent op maandag 7 juni en inschrijven kan voor de jongens tot vrijdag 18 juni en de meiden 25 juni. Inschrijven en informatie op www.schoolsportamersfoort.nl

 

korfbal -en Basketbaltoernooi AFGELAST

Helaas heeft ons kabinet nog steeds het spelen van wedstrijden door kinderen niet opgenomen in de nieuwe versoepelingen. Dit betekend dat ook het Korfbal -en Basketbaltoernooi niet door kunnen gaan. Wij vinden dit ontzettend jammer want we waren er helemaal klaar voor om er leuke toernooien van te maken. In de komende versoepelingen lijkt het spelen van wedstrijden wel te worden opgenomen. Dit zou goed nieuws zijn voor het Tennistoernooi op 25 juni bij TV Nieuwland. Zou het dan toch .......... :)

TAG Rugbytoernooi AFGELAST

Tag Rugby Afgelast,

Helaas hebben we n.a.v. de laatste persconferentie moeten besluiten om ook het TAG Rugbytoernooi af te gelasten. Als alternatief gaat de vereniging een leuk programma verzorgen op de scholen die zich hadden ingeschreven zodat we de kinderen toch een leuke middag kunnen bezorgen en in beweging brengen. Het Korfbaltoernooi bij MIA en AKV Soesterkwartier gaat voorlopig nog wel door.

Kies je sport boekje in de maak!

Nieuw Kies je sport boekje in de maak!

Goed nieuws ook wat betreft Kies je sport. Er is door de versoepelingen gekozen om toch een Kies je sportboekje te gaan uitbrengen. Tussen 10 mei en 5 juli zullen vereniging 8 weken lang kennismakingslessen aanbieden bij hun vereniging. Het boekje wordt weer op school uitgedeeld en is als digitale versie te downloaden. Dit zal rond eind april het geval zijn. Het aanbod wordt inmiddels al door de verenigingen geplaatst op www.schoolsportamersfoort.nl/kiesjesport . Inschrijven is dus ook al mogelijk voor hetgeen er nu online staat.

 

Alle toernooiposters en inschrijfbriefjes toernooien 2021 staan online

 

Kindervakantiewerk Heerlen - Home | Facebook

Ondanks alle Corona perikelen gaan we op volle kracht door met de voorbereidingen op de schoolsporttoernooien van 2021. Omdat we niet weten wat de toekomst ons brengt hebben we nu al van alle toernooien in 2021 de posters en inschrijfbriefjes online gezet. Mocht je als school of ouders/kinderen al weten aan welke toernooien je wil deelnemen dan adviseren we jullie om zsm in te schrijven.

Lees meer

Afscheid

Afscheid

De afgelopen jaren mocht ik de communicatie voor Schoolsport Amersfoort verzorgen. Een hele leuke klus, met name ook door de fijne contacten met de verenigingen, de scholen, de schoolsportvloggers, de gemeente, de stuurgroep, maar natuurlijk ook met mijn directe collega's waarmee ik de dagelijkse schoolsport werkzaamheden verzorgde: buurtsportcoaches Mark en Sonny. Samen hebben we door de schoolsporttoernooien, clinics en Kies je sport nog meer kinderen laten kennismaken met het plezier van sporten.

Na bijna 5,5 jaar heb ik besloten dat het tijd is om het stokje door te geven en tijd vrij te maken voor nieuwe dingen. Mijn werkzaamheden zullen tijdelijk worden overgenomen door Mark en Sonny, waarna hopelijk snel iemand het team weer zal aanvullen voor alle communicatie werkzaamheden.

Iedereen bedankt voor de hele fijne samenwerking en veel succes met alle Schoolsportactiviteiten!

Met sportieve groet,
Margriet Schuringa

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.