Terug naar overzicht

Class-Ballet

Locatie: Club Pellikaan, De Brand 5
Wijk: Kattenbroek
Class-Ballet

Georganiseerd door:


Class-Ballet

Prijs: € 2.00

Uiterste inschrijfdatum:
24-10-2022

Er zijn nog 8 inschrijfplekken over
Data

Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

DatumStarttijdEindtijd
24-10-2022 16:35 17:35
31-10-2022 16:35 17:35


Algemene informatie

Class-Ballet zorgt ervoor dat iedere leerling op een zo hoog mogelijk niveau balletdansen leert. Naast het leren balletdansen wordt er ook de nodige aandacht gegeven aan lichamelijke en geestelijke houding. Maar het belangrijkste is toch wel dat de leerling vooral plezier in het balletdansen heeft. Eerdere leerlingen van Class-Ballet zijn, na het volgen van onze lessen, inmiddels in opleiding aan de Nationale Balletacademie in Amsterdam. Natuurlijk is het ook mogelijk om het balletdansen gewoon als hobby uit te oefenen, ook hierbij krijgt de leerling uiteraard de nodige aandacht.

De balletschool bestaat al meer dan een decennia en is de grootste balletschool in Amersfoort. Wij hebben altijd alleen maar professionele en gediplomeerde docenten die tot op het hoogste niveau balletles kunnen verzorgen. Wij geven les op een hoog niveau, maar zullen altijd de grenzen van de leerlingen in acht nemen. Kwaliteit van de lessen vinden wij zeer belangrijk, maar nooit ten koste van de fysieke of mentale gezondheid van de leerlingen.

Extra gegevens Type sport: Dansen
Minimale leeftijd: 10
Maximale leeftijd: 12

Contactpersoon:
  • Naam: Tatiana Shevtsova
  • Telefoonnummer: 0618484472
  • E-mailadres: t.shevtsova@hotmail.com

Tijdens de evenementen worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media, persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via info@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.