Terug naar overzicht

Kid-Streetdance

Locatie: Gymzaal Bisschopsweg, Rubensstraat 72
Wijk: Vermeerkwartier

Georganiseerd door:


Studio Moving Stars

Prijs: € 2.00

Uiterste inschrijfdatum:
02-11-2022

Er zijn nog 15 inschrijfplekken over
Data

Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

DatumStarttijdEindtijd
04-11-2022 16:45 16:45
11-11-2022 16:45 17:45
18-11-2022 16:45 17:45


Algemene informatie

Kom Kennis maken met onze Kid-Dance lessen! We leren jou dansen op o.a. muziek van Kinderen voor Kinderen en de Kids top 20 (Street-Show-Dance). Een swingende les waar het plezier van bewegen zichtbaar is.

De les begint met de warming-up en oefeningen, daarna zal een enthousiaste docent beginnen aan de leuke en vlotte choreografieën. Ook is er ruimte voor dansspelletjes waar de kinderen hun eigen creativiteit in kwijt kunnen.

Ritme, sociaal contact, samenwerking, zelfvertrouwen, houding, energie, lenigheid en vooral heel veel plezier!

Aan het einde van de laatste les, geef jij samen met de andere dansers, een showtje voor de ouders.

Na deze proefperiode kan je eventueel direct doorstromen in een van onze lessen.

Leuk als je kennis komt maken met ons!

Dat kan in Randenbroek, maar  we hebben ook meerdere locaties in Amersfoort.

Ongetwijfeld heeft u al eens van Moving Stars gehoord of gelezen...

Studio Moving Stars is inmiddels al 25 jaar actief en geeft op vele locaties les. Zo worden in (bijna) alle wijken van Amersfoort, Hoogland en in de regio lessen gegeven.

Moving Stars is inmiddels gegroeid tot een grote dansstudio waar dagelijks vele kinderen, jongeren en dames met veel plezier naar toe gaan. Een team van ervaren enthousiaste docenten, een activiteiten commissie en vrijwilligers, zetten "hun beste beentje voor", zodat u en/of uw kind zich thuis voelt bij de Moving Stars.

o.a. Show-Dance, Street-Dance, Kid-Dance, Disney-Dance en Hip-Hop zijn dansvormen die bij ons op alle locaties worden gegeven. 

Het hoogte punt van het jaar zijn de Theater Shows, de dansshows door alle Moving Stars. Theater De Flint staat dan vol stralende sterren, alle leerlingen staan dan prachtig in de spotlights en laten vol trots hun choreografieën zien aan het publiek.

Kijk voor meer informatie op www.movingstars.nl

Extra gegevens Type sport: Dansen
Minimale leeftijd: 7
Maximale leeftijd: 8

Contactpersoon:
  • Naam: Liesbeth van Brienen
  • Telefoonnummer: 06-18473008
  • E-mailadres: info@movingstars.nl

Tijdens de evenementen worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media, persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via info@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.