Terug naar overzicht

Disney-Dance

Locatie: Gymzaal Dopheide 1
Wijk: Kattenbroek

Georganiseerd door:


Studio Moving Stars

Prijs: € 2.00

Uiterste inschrijfdatum:
01-11-2022

Er zijn nog 15 inschrijfplekken over
Data

Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

DatumStarttijdEindtijd
02-11-2022 15:00 16:00
09-11-2022 15:00 16:00
16-11-2022 15:00 16:00


Algemene informatie

Sta jij ook voor de televisie te swingen als K3 of Kinderen voor Kinderen op staat? Of smelt jij van Disney's Frozen? Dan is het tijd voor de Moving Stars!

Zo'n 10 minuten voor het begin van de dansles mogen de kinderen al de zaal in... even lekker samen of alleen met een bal, of hoepel spelen. Op een leuke en gezellige manier kunnen ze dan wennen en kennis maken met elkaar voor de les echt van start gaat.

Kinderen vanaf 3 t/m 5 jaar leren spelenderwijs kennismaken met ritme en muziek. De les begint met de warming-up en oefeningen waarbij we onze jongste kinderen al zien stralen. Daarna zal een enthousiaste docent beginnen aan de leuke choreografieën met thema's en werken we in de belevingswereld van het kind. Ook is er ruimte voor leuke dansspelletjes waar de kinderen hun eigen creativiteit in kwijt kunnen.

Ritme, sociaal contact, samenwerking, zelfvertrouwen, houding, energie, lenigheid en vooral heel veel plezier!

De laatste les zijn de ouders van harte welkom om de laatste 15 minuten te komen kijken. De kinderen zullen dan met veel plezier een showtje geven!

Kom je ook kennis maken met onze lessen? 

Dat kan in Kattenbroek, maar we hebben ook meerdere locaties in Amersfoort.

Ongetwijfeld heb je al eens van Moving Stars gehoord of gelezen...

Studio Moving Stars is inmiddels al 25 jaar actief en geeft op vele locaties les. Zo worden in (bijna) alle wijken van Amersfoort, Hoogland en in de regio lessen gegeven.

Moving Stars is inmiddels gegroeid tot een grote dansstudio waar dagelijks vele kinderen, jongeren en dames met veel plezier naar toe gaan. Een team van ervaren enthousiaste docenten, een activiteiten commissie en vrijwilligers, zetten "hun beste beentje voor", zodat u en/of uw kind zich thuis voelt bij de Moving Stars.

o.a. Show-Dance, Street-Dance, Kid-Dance, Disney-Dance en Hip-Hop zijn dansvormen die bij ons op alle locaties worden gegeven. 

Extra gegevens Type sport: Dansen
Minimale leeftijd: 3
Maximale leeftijd: 5

Contactpersoon:
  • Naam: Liesbeth van Brienen
  • Telefoonnummer: 06-18473008
  • E-mailadres: info@movingstars.nl

Tijdens de evenementen worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media, persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via info@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.