Terug naar overzicht

Kickboksen

Locatie: Utrechtseweg 1
Wijk: Binnenstad
Kickboksen

Georganiseerd door:


Protect Yourself (Self Defense Training & Coaching)

Prijs: € 2.00

Uiterste inschrijfdatum:
03-11-2022

Er zijn nog 15 inschrijfplekken over

Aanduiding Aangepast sporten:

Data

Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

DatumStarttijdEindtijd
04-11-2022 18:15 19:00
11-11-2022 18:15 19:00


Algemene informatie

Mijn naam is François van Helden, gediplomeerd Krav Maga- en Kickboks instructeur en eigenaar van Protect Yourself (Self Defense Training & Coaching).

Protect Yourself is hét adres voor trainingen en structurele lessen in Krav Maga (weerbaarheid/zelfverdediging), Kickboksen en Bokszaktraining voor kinderen, tieners, volwassenen, bedrijven, instellingen en sportclubs.
Structurele lessen vanaf 5 jaar vinden plaats in sporthal De Neng in Hoogland en op onze prachtige, eigen locatie in het centrum van Amersfoort.

Via kies je sport kunnen de kinderen twee keer mee trainen tijdens onze reguliere lessen. Je hoeft dus níet te kiezen uit bovenstaande data maar het is een serie van twee keer. Als je daarna bij ons wilt blijven trainen, kun je direct instromen bij de kinderen waarmee je al samen hebt getraind. Kun je 1 van deze data niet, kun je de gemiste les gewoon een andere keer inhalen!

Tijdens de Kickbokslessen leren wij de kinderen de technieken uit het kickboksen. Tevens gaan we aan de slag met conditie, motoriek, kracht en balans.
Sparren doen wij alléén met de kinderen die dit zelf willen. Hierbij passen we gecontroleerd de geleerde technieken toe op elkaars handschoenen en lichaam. Er worden géén technieken uitgevoerd naar het hoofd!

Tijdens deze serie proeflessen kun je van ons bokshandschoenen lenen. Blijf je trainen dien je zelf bokshandschoenen en scheenbeschermers aan te schaffen.

Na het volgen van onze trainingen is jouw kind in staat mentaal en fysiek beter voor zichzelf op te komen en loopt het minder kans slachtoffer te worden van pesterijen of fysieke agressie.

Je wilt natuurlijk dat jouw kind met beide benen op de grond staat, niet gepest wordt en voor zichzelf kan opkomen. Maar hoe zit dat met jou zelf?
Omdat voor veel ouders de drempel vaak veel hoger ligt om (weer) te gaan sporten bieden wij alle ouders aan om een héle week gratis en vrijblijvend te komen mee trainen met onze lessen Krav Maga, Kickboksen en/of Bokszaktraining.
Je traint op onze gezellig ingerichte locatie in het centrum, boven restaurant Koi op de 4e verdieping.

Heb je vragen, zijn er onduidelijkheden of wil je jezelf aanmelden voor een gratis proefweek? Neem gerust contact met ons op.

Veilige en sportieve groet,

François van Helden
Protect Yourself (Self Defense Training & Coaching)

www.protectyourself.nl

mail@protectyourself.nl

Facebook link

Tel: 06-29586234

Extra gegevens Type sport: Kickboksen
Minimale leeftijd: 11
Maximale leeftijd: 15

Contactpersoon:
  • Naam: Francois van Helden
  • Telefoonnummer: +31629586234
  • E-mailadres: mail@protectyourself.nl

Tijdens de evenementen worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media, persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via info@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.