Terug naar overzicht

Boxing

Locatie: Gym XL, Schiermonikooghof 21
Wijk: Vathorst
Boxing

Georganiseerd door:


Bröcker Health

Prijs: € 2.00

Uiterste inschrijfdatum:
19-10-2022

Er zijn nog 5 inschrijfplekken over

Aanduiding Aangepast sporten:

Data

Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

DatumStarttijdEindtijd
26-10-2022 16:00 17:00
02-11-2022 16:00 17:00


Algemene informatie

Boksen voor kinderen 

Boxing Kids is een stoere en uitdagende training voor kinderen. Tijdens de lessen leren zij verschillende stoot- en traptechnieken: daarbij gebruiken we pads, trapkussens en bokszakken. We werken aan de verbetering van hun conditie, fysieke kracht, techniek, inzicht en weerbaarheid. Dit draagt bovendien bij aan het vergroten van hun zelfvertrouwen.

Extra gegevens Type sport: Boksen
Minimale leeftijd: 5
Maximale leeftijd: 8

Contactpersoon:
  • Naam: Dennis Bröcker
  • Telefoonnummer: 0614171515
  • E-mailadres: Kids@brockerhealth.nl

Tijdens de evenementen worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media, persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via info@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.