Terug naar overzicht

Streetdance

Locatie: DCA, Waterdreef 166
Wijk: Nieuwland
Streetdance

Georganiseerd door:


Dance Centre Amersfoort

Prijs: € 2.00

Uiterste inschrijfdatum:
09-11-2022

Er zijn nog 20 inschrijfplekken over

Aanduiding Aangepast sporten:

Data

Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

DatumStarttijdEindtijd
02-11-2022 17:00 18:00
09-11-2022 17:00 18:00


Algemene informatie

 

Dance Centre Amersfoort is een waar begrip in Amersfoort. We bestaan al sinds 2008 en zijn inmiddels uitgegroeid met wel 5 locaties, Nieuwland, Vathorst, Nijkerk, Barneveld en Leusden!

Wil jij dansles volgen op een locatie waar gezelligheid en passie voor het dans vak hoog in het vaandel staat? Dan ben jij bij DCA op je plek!

--

Streetdance
Lekker samen dansen en bewegen op de hits van nu of juist wat oude classics. We starten de les altijd met een enthousiaste warming up, rekken en strekken met grond oefeningen, doen leuke dansspelletjes/oefeningen én natuurlijk leren we verschillende danspassen, die we daarna toepassen in een echte choreografie!
--

Iedereen is welkom en plezier staat altijd voorop! Dans jij met ons mee?

We hopen je snel te mogen verwelkomen in één van onze danslessen! =)

Team DCA

www.dancecentreamersfoort.nl

 

Heb jij een handicap? Als jullie denken dat het haalbaar is, ben je meer dan welkom. Wil je overleggen, ons informeren of heb je vragen, dan horen wij het graag.

Extra gegevens Type sport: Dansen
Minimale leeftijd: 10
Maximale leeftijd: 15

Contactpersoon:
  • Naam: Dance Centre Amersfoort
  • Telefoonnummer: 0337115269
  • E-mailadres: info@dancecentreamersfoort.nl

Tijdens de evenementen worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media, persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via info@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.