Terug naar overzicht

Schaken

Locatie: Dorpshuis De Neng, Engweg 7
Wijk: Hoogland

Georganiseerd door:


Schaakvereniging Hoogland

Prijs: € 2.00

Uiterste inschrijfdatum:
30-10-2022

Er zijn nog 11 inschrijfplekken over

Aanduiding Aangepast sporten:

Data

Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

DatumStarttijdEindtijd
01-11-2022 17:30 18:30
08-11-2022 17:30 18:30
15-11-2022 17:30 18:30
22-11-2022 17:30 18:30


Algemene informatie

In deze Kies-je-Sport cursus gaan we je leren schaken. In vier dinsdagavonden leer je op een gezellige manier een leuk partijtje schaken. We beginnen dus met het uitleggen van de spelregels en daarna spelen we partijtjes onderling tegen elkaar. Aan het eind van deze cursus kun je dus een goed partijtje schaken.

Mocht je al een partijtje kunnen schaken, ook dan ben je welkom, maar je kan dan ook met de Startersgroep mee doen. Dat zien we ter plekke. Schaken bevat veel variëteiten in het spel en dan kun je dat verder leren en ontwikkelen. Ook dat doen we in een gezellige sfeer. 

In beide situaties kan je dus na vier weken een partijtje schaken en weet je ook of je schaken een leuke sport vindt om meer van te weten te komen. Je kan daarna bijvoorbeeld lid worden van onze schaakvereniging.

Tot slot: schaken is niet alleen leuk; het is ook goed voor de ontwikkeling van je brein. Je leert bijvoorbeeld concentreren, nadenken, structureren en plannen.

De avonden duren een uurtje: van half zes tot tegen half zeven.

Tot ziens op 1 november!!

Met vriendelijke groeten,

Ton Schillemans

Jeugdleider Schaakvereniging Hoogland.

Extra gegevens Type sport: Schaken
Minimale leeftijd: 6
Maximale leeftijd: 10

Contactpersoon:
  • Naam: Ton Schillemans
  • Telefoonnummer: +31653958360
  • E-mailadres: jeugdleider@schakeninhoogland.nl

Tijdens de evenementen worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media, persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via info@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.