Terug naar overzicht

Schaken leren ??

Locatie: Basisschool De Bieshaar
Wijk: Hoogland
Schaken leren ??

Georganiseerd door:


Schaakvereniging Hoogland

Prijs: € 2.00

Uiterste inschrijfdatum:
23-11-2018

Er zijn nog 2 inschrijfplekken over
Data
DatumStarttijdEindtijd
27-11-2018 18:30 19:30
04-12-2018 18:30 19:30
11-12-2018 18:30 19:30
18-12-2018 18:30 19:30


Algemene informatie

In deze Kies-je-Sport cursus gaan we je leren schaken. In vier dinsdagavonden leer je op een gezellige en leuke sfeer een leuk partijtje schaken. We beginnen dus met het uitleggen van de spelregels en daarna spelen we partijtje onderling tegen elkaar. Aan het eind van deze cursus kun je dus een goed partijtje schaken.

Mocht je al een partijtje kunnen schaken, ook dan ben je welkom. Schaken bevat veel variëteiten in het spel en dan kun je dat verder leren en ontwikkelen. Ook dat doen we in een gezellige sfeer. 

In beide situaties kan je dus een partijtje schaken en weet je ook of je schaken een leuke sport vindt om meer van te weten te komen. Je kan daarna bijvoorbeeld lid worden van onze schaakvereniging.

Tot slot: schaken is niet alleen leuk; het is ook goed voor de ontwikkeling van je brein. Je leert bijvoorbeeld concentreren, nadenken, structureren en plannen.

Voor deze cursus vragen we een bijdrage van 2 euro voor de vier avonden. De avonden duren een uur: van half zeven tot half acht.

Tot ziens op 27 november!!

Met vriendelijke groeten,

Ton Schillemans

Jeugdleider Schaakvereniging Hoogland.

 

Extra gegevens Type sport: Schaken
Minimale leeftijd: 6
Maximale leeftijd: 10

Contactpersoon:
  • Naam: Ton Schillemans
  • Telefoonnummer: 06-53958360
  • E-mailadres: jeugdleider@schakeninhoogland.nl

Tijdens de evenementen worden fotos en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die fotos en videos gebruiken we op onze website, social media, persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via margriet@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.