Terug naar overzicht

Peutergym

Locatie: De Zonneparel, Wiekslag 102
Wijk: Liendert
Peutergym

Georganiseerd door:


Geeresteingroep

Prijs: € 2.00

Uiterste inschrijfdatum:
31-10-2022

Er zijn nog 15 inschrijfplekken over

Aanduiding Aangepast sporten:

Data

Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

DatumStarttijdEindtijd
02-11-2022 10:00 11:00
09-11-2022 10:00 11:00


Algemene informatie

Kom samen met je kind gymmen en spelen. Laat jouw kleine lekker klimmen, klauteren en rollen tijdens peutergym. Ook komen allerlei vaardigheden vanuit allerlei sport- en bewegingsactiviteiten aan bod. Peuters en kleuters vinden het fantastisch om zo plezier te maken, liedjes te zingen, te balanceren en koprollen te maken.

Gymnastiek is de basis van alle sporten. Peuters vinden het fantastisch om zo plezier te maken, liedjes te zingen, te balanceren en koprollen te maken. Peutergym is een goede aanvulling op de motorische en mentale ontwikkeling van een kind, want in de eerste levensjaren vindt de grootste ontwikkeling van de motoriek plaats. Tijdens de lessen worden bovendien de sociale kwaliteiten gestimuleerd. Daarnaast is het natuurlijk een mooie manier om al op jonge leeftijd in aanraking te komen met sport!

De Geeresteingroep biedt peutergym aan voor kids van 2-4 jaar. De lessen worden gegeven door Petra Niezing, een enthousiaste en ervaren kinderfysiotherapeute met aanvullende specialisaties in sport(medische)begeleiding en het Athletic Skills Model (ASM).

Extra gegevens Type sport: Multisporten
Minimale leeftijd: 2
Maximale leeftijd: 3

Contactpersoon:
  • Naam: Petra Niezing
  • Telefoonnummer: 033-4650446
  • E-mailadres: p.niezing@geeresteingroep.nl

Tijdens de evenementen worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media, persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via info@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.