Terug naar overzicht

Voetbal

Locatie: Sportpark Emiclaer, Hoolesteeg 6
Wijk: Schothorst
Voetbal

Georganiseerd door:


VVZA

Prijs: € 2.00

Uiterste inschrijfdatum:
08-11-2022

Er zijn nog 20 inschrijfplekken over
Data

Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

DatumStarttijdEindtijd
26-10-2022 17:00 18:00
02-11-2022 17:00 18:00
09-11-2022 17:00 18:00


Algemene informatie

VVZA is een bruisende en zeer actieve voetbalvereniging. Er is veel aandacht voor de talenten, maar ook voor de jongens die minder goed kunnen voetballen. Altijd is het zo, dat plezier in het voetbalspel voorop staat en je per training beter moet gaan voetballen. Naast het voetballen doen we nog aan veel meer activiteiten, die zorgen voor de nodige ontspanning en gezelligheid. We beschikken over een prachtige en moderne sportaccommodatie met mooie kleedkamers en een gezellig clubhuis met diverse activiteiten voor onze VVZA-jeugd.

Voetbal voor beginners
Heeft u een zoon of dochter van 8 tot 11 jaar die graag wil voetballen? Of misschien nog niet zo goed weet welke sport bij hem of haar past?
Kom dat dan onderzoeken bij VVZA! Bij VVZA is er voor alle kinderen is er mogelijkheid om te zien of voetbal bij je past.

Het plezier voor de kids staat voorop! Bij VVZA wordt onder deskundige begeleiding op een speelse, leuke, maar leerzame manier kennis gemaakt met het spelletje voetbal.

 

Wat heb je nodig?

Sportieve kleding is fijn, voetbalschoenen en scheenschermers is niet noodzakelijk voor de proeftrainingen, maar als je ze al hebt, trek ze dan gerust aan!
Als je kind het leuk vind om vaker te komen, dan kun je dit aangeven na de training en kun je hem om haar lid maken van VVZA.

 

Tijden
De starters trainingen zijn op woensdagmiddag van 17.00 uur tot 18.00 uur.
De onderlinge wedstrijdjes (bij een lidmaatschap) elke zaterdagochtend van 09.00 uur tot 10.00 uur op het hoofdveld.

 

Een keer meetrainen is in overleg ook mogelijk voor de oudere jeugd, ook op andere dagen en tijden. 

 

Extra gegevens Type sport: Voetbal
Minimale leeftijd: 8
Maximale leeftijd: 11

Contactpersoon:
  • Naam: Vanessa Visscher
  • Telefoonnummer: 0613416881
  • E-mailadres: Communicatie@vvza.nl

Tijdens de evenementen worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media, persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via info@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.