Jeugdfonds

Alle kinderen moeten kunnen sporten, niemand buitenspel! 

Vaak betalen ouders de sportactiviteiten van hun kind, maar als dat financieel niet mogelijk is, probeert het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht bij te springen.

Kinderen, niet ouder dan 17 jaar, die graag willen sporten, kunnen lid worden van een sportvereniging. Het Jeugdfonds betaalt de contributie en eventuele sportkleding/attributen tot een maximaal bedrag van € 225 per jaar. Mocht er na het betalen van de contributie geld over zijn van deze € 225 dan is het mogelijk om voor het resterende bedrag (maximaal € 100) sportkleding/attributen te vergoeden.

Daarnaast kan er een apart bedrag worden aangevraagd voor zwemles met diplomagarantie A en B. De aanvraag kan worden gedaan voor 2 jaar bij de volgende zwembaden: Amerena, Zwembad Hoogland, Get Flexible, R&A Sports & Swimming.

Alleen erkende intermediairs kunnen een aanvraag met motivatie indienen (bij voorbeeld school, Indebuurt033, Voedselbank, Leger des Heils).

Voor aanvullende vragen over het Jeugdfonds in Amersfoort kunt u contact op nemen met het lokale aanspreekpunt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg het Jeugdfonds op Twitter of Facebook.

 

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.