Terug naar: Verenigingen

STO/Jeugdzaalvoetbal Amersfoort

www.speeltrainontwikkel.nl
Algemene informatie

Speel Train Ontwikkel, opgericht in 2015, vertelt hoe belangrijk sporten en bewegen kan zijn bij het streven naar een doel. Sporten en bewegen is op veel vlakken effectief. Niet alleen voor een goede gezondheid, maar ook voor het zelfvertrouwen.

Momenteel zijn wij met vier leuke projecten actief in Amersfoort. Jeugdzaalvoetbal Amersfoort waar onze sportbegeleiders werken met kinderen in een leeftijdscategorie van 6 jaar tot en met 16 jaar, de Lange Adem waar (jong)volwassenen, met een afstand tot de arbeidsmarkt, intensief worden begeleid naar werk, het Maki project voor onderbouw leerlingen waarin zij worden aangemoedigd om meer te gaan sporten, gezonder te eten en meer water te drinken en het Kerstzaalvoetbal toernooi voor scholen waar jaarlijks 45 scholen - 80 teams - ruim 900 basisschoolleerlingen strijden om het Amersfoorts kampioenschap voor scholen.

Bij ons staat het individu centraal. Of het nu gaat om een individu in de breedtesport of met talent, wel of geen gedragsproblemen, (minder) sociaal vaardig, hoogbegaafd, plankenkoorts en wel of geen zelfvertrouwen. Onze sportbegeleiders hebben wekelijks hun sportschoenen aan om kinderen en (jong)volwassenen spelenderwijs te motiveren, te trainen en te laten ontwikkelen. Ieder op zijn of haar niveau.     

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.