Terug naar overzicht

Voetbal

Locatie: Sportpark Olympus, Olympus 20
Wijk: Vathorst

Georganiseerd door:


VOP

Prijs: € 2.00

Uiterste inschrijfdatum:
08-04-2022

Helaas is de uiterste inschrijfdatum verstreken. Je kunt niet meer inschrijven.

Aanduiding Aangepast sporten:

Data

Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

DatumStarttijdEindtijd
12-04-2022 17:00 18:00
14-04-2022 17:00 18:00
19-04-2022 17:00 18:00
20-04-2022 17:00 18:00


Algemene informatie

Voor Ons Plezier

VOP staat voor: Voor Ons Plezier, en dat nemen we serieus. Zeker bij de jeugd. Bij VOP kunnen jongens en meiden van 2 tot 72 het hele seizoen terecht voor een proeftraining, maar in de Kies je Sport periode maken we het nóg leuker

Eerst train je twee keer met andere nieuwkomers op de basisvaardigheden, en daarna sluit je twee keer voor een proeftraining aan bij een team waar je - nadat je lid bent geworden - ook echte wedstrijden mee gaat spelen.

 

Voetballen met je vriendjes

We willen een vereniging zijn waar alle kinderen van Vathorst en omstreken lekker kunnen voetballen met hun vriendjes en vriendinnetjes.

Dat betekent dat we niet werken met wachtlijsten of selectiedagen. Als een kind lid wordt, zoeken we een team. En als de teams groter worden, maken we er eentje bij. We hebben de snelst groeiende jeugdvoetbal afdeling van Amersfoort, en we hebben genoeg plek om nog even zo door te groeien.

Ieder jeugdlid van VOP wordt gestimuleerd om vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen voor een proeftraining. Maar als je nog niemand kent bij de club ben je natuurlijk ook van harte welkom om een paar keer mee te doen. En als het bevalt, word je lid.

 

Iedereen op het eigen niveau

Bij de jongste kinderen wordt niet alleen getraind op de voetbalvaardigheden, maar worden ook hechte teams gesmeed. Daarom is ‘vriendjes bij vriendjes’ belangrijk.

Selecteren is bij VOP geen doel op zich, maar we zien wel dat de verschillen binnen een leeftijdsgroep groter worden, naarmate de kinderen ouder worden. We organiseren regelmatig activiteiten waarbij kinderen spelers uit andere teams tegenkomen. Dus de kinderen kennen elkaar.

Dan wordt een indeling op basis van kwaliteit in bijvoorbeeld JO13 geen ‘afscheid van vriendjes’, maar een kans om te blijven leren, met andere voetballers van het eigen niveau.

 

Ieder kind is even belangrijk

Of je nou een supertalent bent dat is geboren met voetbalschoentjes aan, of misschien ben je pas later gaan voetballen; iedereen krijgt hetzelfde materiaal, even veel trainingsuren en even veel mogelijkheden.

 

Over voetballen met een handicap: sommige kinderen hebben moeite op een 'normale' school, maar kunnen 'gewoon' supergoed voetballen. Wij staan open voor elk kind. Als we na kennismaking denken dat je het meer naar je zin zou hebben bij een ander soort team, dan zeggen we dat eerlijk.

Extra gegevens Type sport: Voetbal
Minimale leeftijd: 4
Maximale leeftijd: 18

Contactpersoon:
  • Naam: Ben Zuidwijk
  • Telefoonnummer: 0646057491
  • E-mailadres: jeugdvoorzitter@voetbal-vop.nl

Tijdens de evenementen worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media, persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via info@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.