Onderschoolse clinics regulier en speciaal onderwijs

   

 Sonny Brons                                                                      Jeremy Lindenberg

 

Wil je als school goed voorbereid zijn op de verschillende toernooien? Maak dan gebruik van voorbereidende clinics. Door de clinics maken kinderen kennis met de verenigingssport en raken ze enthousiast voor het toernooi. Deze vrijblijvende en kosteloze clinics vinden plaats tijdens de reguliere gymles. Een trainer van de sportvereniging komt op school langs om een clinic te geven en de kinderen bekend te maken met de regels die gelden tijdens het betreffende schoolsporttoernooi. Clinics kunnen ook aangevraagd worden als de school niet deelneemt aan de Amersfoortse schoolsportkampioenschappen. Willen jullie ook gebruik maken van de gratis clinics bij jullie op school, stuur dan een mail met de wensen en het lesrooster naar Sonny Brons, info@schoolsportamersfoort.nl .

Clinics Speciaal onderwijs

Naast de clinics in voorbereiding op de schoolsporttoernooien biedt schoolsport ook clinics aan op de SBO scholen. Ook deze clinics zijn gratis en ook hier komt een vereniging leerlingen kennis laten maken met hun vereniging en sport. Dit zijn voornamelijk lokale aanbieders, zodat we doorstroom kunnen creëren naar eventueel een sportvereniging, club of sportaanbieder. Daar kunnen de leerlingen dan hun talenten verder ontdekken en ontwikkelen. Het grote verschil met de clinics voor de schoolsporttoernooien is dat het hier gaat om een reeks van 3 lessen. Bij de laatste clinic worden de ouders/verzorgers uitgenodigd om te komen kijken naar wat de kinderen hebben geleerd.

Naschoolse lessen:

Nadat de clinics afgelopen zijn proberen we altijd naschoolse lessen te realiseren, zodat de leerlingen die het leuk vinden extra lessen krijgen. De school en de sportaanbieder gaan dan samen in overleg welke dagen het beste uitkomen en wat de eventuele kosten daarvan zijn.

Contactpersoon voor de clinics op Speciaal onderwijs is Jeremy Lindenberg, jclindenberg@sro.nl

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.