Onderschoolse clinics

Wil je als school goed voorbereid zijn op de verschillende toernooien? Maak dan gebruik van voorbereidende clinics. Door de clinics maken kinderen kennis met de verenigingssport en raken ze enthousiast voor het toernooi. Deze vrijblijvende en kosteloze clinics vinden plaats tijdens de reguliere gymles. Een trainer van de sportvereniging of buurtsportcoach Sonny Brons komt op school langs om een clinic te geven. Clinics zijn alleen te bestellen door de sportcommissie van een school en kunnen ook aangevraagd worden als de school niet deelneemt aan de Amersfoortse schoolsportkampioenschappen.

Ik verzorg in samenwerking met sportverenigingen sportclinics op verschillende basisscholen in Amersfoort. Tijdens deze clinics laat ik leerlingen kennismaken met verschillende sporten en probeer ik ze zo goed mogelijk voor te bereiden op het schoolsporttoernooi.

Terug naar: Verenigingen

HV Fulmen Fidelitas

www.hvfidelitas.nl/
Algemene informatie

Handbalvereniging Fulmen Fidelitas is met ca. 140 leden de grootste handbal vereniging van Amersfoort.

Naast de twee verlichte wedstrijdvelden staat ons clubgebouw met een gezellige kantine waar spelers, toeschouwers en bedrijven zich thuis voelen. Een grote groep enthousiaste en betrokken vrijwilligers zorgt dat Fulmen Fidelitas een stabiele en gezellige vereniging is.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.