Onderschoolse clinics

Wil je als school goed voorbereid zijn op de verschillende toernooien? Maak dan gebruik van voorbereidende clinics. Door de clinics maken kinderen kennis met de verenigingssport en raken ze enthousiast voor het toernooi. Deze vrijblijvende en kosteloze clinics vinden plaats tijdens de reguliere gymles. Een trainer van de sportvereniging of buurtsportcoach Sonny Brons komt op school langs om een clinic te geven. Clinics zijn alleen te bestellen door de sportcommissie van een school en kunnen ook aangevraagd worden als de school niet deelneemt aan de Amersfoortse schoolsportkampioenschappen.

Ik verzorg in samenwerking met sportverenigingen sportclinics op verschillende basisscholen in Amersfoort. Tijdens deze clinics laat ik leerlingen kennismaken met verschillende sporten en probeer ik ze zo goed mogelijk voor te bereiden op het schoolsporttoernooi.

Terug naar: Verenigingen

Studio moving Stars

www.movingstars.nl
Algemene informatie

Moving Stars bestaat inmiddels al 22 jaar en geeft op vele locaties les. Zo worden in (bijna) alle wijken van Amersfoort, Hoogland en in de regio lessen gegeven.

Jonge kinderen zijn vanaf 3 jaar welkom in de Disney-Dance kleuterlessen, vol gezellige muziek van K3 en Kinderen voor Kinderen. Daarna stromen zij o.a. door naar de Kid-Dance, Hiphop, Show-Dance en Street-Dance, ook zijn er lessen voor volwassenen. De Moving Stars doen geregeld mee aan wedstrijden en de demoteams gaan door het hele land. Naast de danslessen organiseert Moving Stars leuke activiteiten zoals danswedstrijden en themafeesten.

Het hoogte punt van het jaar zijn de Theatershows, de eindshows door alle Moving Stars net voor de zomervakantie. In meerdere Theaters waaronder De Flint in Amersfoort staan alle leerlingen in de spotlight en dansen ze de sterren van de hemel. 

Kom je ook kennis maken met onze lessen?

Een leuke, gezellige en zeer ervaren dansschool waar iedereen een ster is!

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.