Onderschoolse clinics regulier en speciaal onderwijs

   

 Sonny Brons                                                                      Jeremy Lindenberg

 

Wil je als school goed voorbereid zijn op de verschillende toernooien? Maak dan gebruik van voorbereidende clinics. Door de clinics maken kinderen kennis met de verenigingssport en raken ze enthousiast voor het toernooi. Deze vrijblijvende en kosteloze clinics vinden plaats tijdens de reguliere gymles. Een trainer van de sportvereniging komt op school langs om een clinic te geven en de kinderen bekend te maken met de regels die gelden tijdens het betreffende schoolsporttoernooi. Clinics kunnen ook aangevraagd worden als de school niet deelneemt aan de Amersfoortse schoolsportkampioenschappen. Willen jullie ook gebruik maken van de gratis clinics bij jullie op school, stuur dan een mail met de wensen en het lesrooster naar Sonny Brons, info@schoolsportamersfoort.nl .

Clinics Speciaal onderwijs

Naast de clinics in voorbereiding op de schoolsporttoernooien biedt schoolsport ook clinics aan op de SBO scholen. Ook deze clinics zijn gratis en ook hier komt een vereniging leerlingen kennis laten maken met hun vereniging en sport. Dit zijn voornamelijk lokale aanbieders, zodat we doorstroom kunnen creëren naar eventueel een sportvereniging, club of sportaanbieder. Daar kunnen de leerlingen dan hun talenten verder ontdekken en ontwikkelen. Het grote verschil met de clinics voor de schoolsporttoernooien is dat het hier gaat om een reeks van 3 lessen. Bij de laatste clinic worden de ouders/verzorgers uitgenodigd om te komen kijken naar wat de kinderen hebben geleerd.

Naschoolse lessen:

Nadat de clinics afgelopen zijn proberen we altijd naschoolse lessen te realiseren, zodat de leerlingen die het leuk vinden extra lessen krijgen. De school en de sportaanbieder gaan dan samen in overleg welke dagen het beste uitkomen en wat de eventuele kosten daarvan zijn.

Contactpersoon voor de clinics op Speciaal onderwijs is Jeremy Lindenberg, jclindenberg@sro.nl

Terug naar: Clinics

Basketbal clinic

Basketbal clinic

Georganiseerd door:


Buurtsportcoach

Algemene informatie

Wil je een clinic ter voorbereiding op het schooltoernooi? Dat kan! De clinics zijn geheel gratis! De clinic leert de kinderen de basistechnieken van de sport en de spelregels die bij het schooltoernooi gelden. Het uitgangspunt is dat de school de intentie heeft om aan het schooltoernooi deel te nemen. De clinics kunnen zowel tijdens als na schooltijd worden aangeboden. 

Wil jij een clinic aanvragen? Stuur dan een e-mail naar info@schoolsportamersfoort.nl t.a.v. Sonny Brons met de volgende informatie:

  • Voorkeursdatum/data voor de clinic;
  • Voorkeurstijd(en);
  • School;
  • Groep(en);
  • Locatie.

Na het ontvangen van jouw e-mail benadert Schoolsport Amersfoort de sportvereniging om de uitvoering van de clinic te verzorgen.

Extra gegevens Doelgroep
  • groep 5 t/m 8
Clinics zijn alleen te bestellen door de Sportcommissie van een school

Tijdens de schoolsporttoernooien worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media,persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via info@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.