Terug naar overzicht

Vrijzwemmen voor meiden

Locatie: Amerena


Vrijzwemmen voor meiden

Georganiseerd door:


Buurtsportcoach

Uiterste inschrijfdatum:
20-05-2022

Helaas is de uiterste inschrijfdatum verstreken. Je kunt niet meer inschrijven.

Data
DatumStarttijdEindtijdGroep
21-05-2022 18:00 19:30


Algemene informatie

 

GIRLS ONLY!

Gezellig samen zwemmen met je vriendinnen. Nu ook voor de jongere meiden op zaterdag 21 mei 2022! 

Let op! Deze activiteit is voor meiden in de leeftijd van 8 tot 13 jaarBelangrijk: Om toegelaten te worden tot deze activiteit moet je op de aanmeldlijst staan en bewijs van inschrijving kunnen laten zien. Dit kan je vinden op je account onder aan de pagina bij ''inschrijfoverzicht''. Controleer na het aanmelden of het goed is gegaan. 

De activiteit kost 2 euro, wat je contant kan betalen aan de deur. Pinnen is helaas niet mogelijk.

Een paar dagen voor de activiteit krijg je nog een mail met alle laatste informatie. Vragen kan je mailen naar vrijzwemmenamersfoort@hotmail.com

 *Ondanks de tekst hieronder, zijn foto's en filmpjes ten strengste verboden tijdens de activiteit, de telefoons blijven in de tassen! Het zwembad wordt voor deze activiteit afgeschermd. Het meenemen van waardevolle spullen is op eigen risico. 

 

Extra gegevens Doelgroep
  • Meiden 8-12 jaar

Tijdens de evenementen worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en video's gebruiken we op onze website, social media,persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het evenement of via info@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.

Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.